Nasıl Yapılır
Bir tencerede arpacık soğanları ve sarımsakları zeytinyağında soteleyin. Soğanlar hafif sotelenince salçasını ekleyin. Daha sonra haşlanmış nohutları, nar suyu, önceden yuvarlayıp haşladığınız küçük köfteleri ekleyin. En son sıkılmış nar suyunu ilave edin ve bir süre pişmeye bırakın. Servis ederken üzerine doğranmış maydanoz ve ayıklanmış nar eklemeyi unutmayın.
Malzemeler
1 kg Yağsız Kuzu yada Dana Kıyması
200 gr İnce Bulgur
Tuz
Karabiber
Nar ekşisi
1 Bardak Nar Suyu
1 Kase Arpacık
Soğan
2 Yemek Kaşığı Domates Salçası
1 Kase Haşlanmış Nohut
Üzeri için; Maydonoz, Nar Taneleri