sadsad x
asdasd

Seraf Usulü İçli Köfte

06 Ağustos 2020

Seraf mutfağının en sevilen lezzetlerinden olan 'İçli Köftemiz' artık sofralarınızda...
Sizler için en taze malzemelerle hazırladığımız, katkı ve koruyucu madde içermeyen içli köftemizi hazırladıktan sonra sizlere dondurup paketleyip gönderiyoruz.
Sizin donmuş olarak gelen içli köftelerinizi kaynar suya atıp 8-9 dakika haşlamanız yeterli olacaktır. Dilerseniz altına yoğurt, üzerine de tereyağlı pul biber sos ile servis yaparak afiyetle tüketebilirsiniz.

Malzemeler

İçli köfte hamuru için;

İçli köfte iç harcı için;

Kızartmak için:

  • Sıvı Yağ

Hazırlanışı

  • Bulgur ve irmik ıslatılır daha sonra yumurta ile beraber yoğurulur.

  • Hamur iyice kıvama gelince kıyma eklenir iyice yoğurulur. İç malzemesi için soğanlar ince ince doğranır ve kavrulur.

  • Son aşama olarak hamur ve kıyma soğuduktan sonra 30 gramlık parçalara bölünür ve yuvarlanır.

  • Hamur elle açılır, içerisine kıyma yerleştirilir ve kapatılır üzerine hafifçe bastırılır.

  • İşlem bittikten sonra yapılan içli köfteler birkaç saat dolapta dinlendirilir ve daha sonra kaynayan suya atılarak 5-6 dakika pişirilir.

  • Yoğurt ve pul biberli tereyağı ile servis edilir. Afiyet olsun.

Dilerseniz tarfimizle sizler de evlerinizde deneyebilir veya online marketimizden buradan satın alabilirsiniz.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.